Poro─Źila s tur:
  Karakorum 2016 (Broad Peak in Gasherbrum IV)
  Aljaska
  Severna stena Hagshuja, Indijska Himalaja
  Slovenska smer z direktnim izstopom
  Turno smu─Źanje v Bernskih Alpah
  Haute Route 2014
  Chamonix, Vallee Blanche
  Prestreljeni┼íko okno
Domov
Plezalni teŔaji Gorsko vodniÜtvo kontakt
Zimski vzponi:   
Triglav
Prisojnik
Jalovec
 

zimski Triglav

Našo najvišjo goro pozna vsak Slovenec in nanjo se vsako leto vzpenjajo mno┼żice planinskih navdušencev. Pozimi pa ima Triglav povsem druga─Źno podobo. Zahtevnost in nevarnost vzpona pozimi je namre─Ź povsem nekaj drugega kot v kopnih mesecih. Prav zato je osvojiti Triglav sredi bele zime enkratna pustolovš─Źina in do┼żivetje, ki ga zlepa ne boste pozabili.

V kolikor ste vajeni napornih celodnevnih tur, je mo┼żno Triglav osvojiti v enem dolgem dnevu tudi pozimi. ─îe pa bi si radi vzeli nekaj ve─Ź ─Źasa za prekrasne razglede in u┼żivanje v pristni gorski pokrajini, lahko prvi dan prespimo v Triglavskem domu na Kredarici. Do tu lahko pristopimo tudi s turnimi smu─Źmi.

Potrebna oprema: zimski ─Źevlji s trdim podplatom, dereze, cepin, plezalni pas, ─Źelada, tople rezervne rokavice. V kolikor razmere tako velevajo, je potrebno imeti še lavinsko opremo (lavinska ┼żolna, lopata, sonda). ─îe pa bi si ┼żeleli do Kredarice povzpeti na turnih smu─Źeh, potrebujete še turno smu─Źarsko opremo (smu─Źarski ─Źevlji, smu,e s turnimi vezmi, smu─Źarske ko┼że).
─îe vse potrebne opreme nimate, si jo lahko tudi izposodite pri nas.

Datum ture: Po dogovoru.

Število gostov: 1 ali 2

Prijave in vse dodatne informacije: ales@cesen.com ali 031 397 962 (Aleš ─îesen)

 
 
 

English

Kontakt:
info@cesen.com
031 397 962